Skip to main content

Lager & Omlastning

På LGA tillhandahåller vi omfattande lagerhållningstjänster för att möta olika företags logistikbehov. När godset anländer till vårt lager lossar vårt erfarna team det noggrant och säkert. Vi tar hand om varje artikel med precision för att säkerställa att inga skador uppstår under hanteringen.

När godset är lossat övervakar vi dess lagerhållning noggrant. Våra lagerlokaler är utformade för att säkerställa optimal förvaring av olika typer av gods, från små till stora föremål och allt däremellan. Vi använder moderna tekniker och system för att organisera och spåra varje artikel, vilket säkerställer effektiv hantering och snabb åtkomst vid behov.

Vid omlastning och distribution till slutkunden genomgår varje artikel en kvalitetskontroll för att säkerställa att den når mottagaren i perfekt skick och i rätt tid. Vår målsättning är att erbjuda en smidig och pålitlig logistiklösning för våra kunders behov.

Med vår expertis och dedikation till att upprätthålla höga standarder för lagerhållning och lossning kan våra kunder lita på att deras gods är i säkra händer hos LGA.