Skip to main content

Tillbehör för transport och lyft

Vi erbjuder ett omfattande sortiment av tillbehör för transport och lyft som är avsedda att möta olika behov inom olika branscher och verksamheter. Vår bredd av tillbehör inkluderar olika typer av utrustning som kan användas för att underlätta hanteringen och transporten av material och utrustning på olika platser och arbetsplatser.

Bland våra tillbehör finns olika storlekar och typer av kontainrar, som erbjuder flexibla och säkra lösningar för att transportera och lagra material på byggplatser, industrifaciliteter och andra arbetsplatser. Dessa kontainrar är anpassningsbara och kan användas för att hantera olika typer av laster, från tunga maskiner till mindre föremål.

Utöver kontainrar erbjuder vi även maskinflak, som är idealiska för transport av större maskiner och utrustning på lastbilar eller andra fordon. Dessa flak är konstruerade för att vara robusta och pålitliga och kan hantera tunga laster med lätthet.

Andra tillbehör som vi tillhandahåller inkluderar gipsvaggor för säker hantering av gipsplattor, saxlyftar för att lyfta och positionera material på höjden, samt pallgafflar för att effektivt lasta och lossa pallar och andra förpackningar.

Oavsett vilket tillbehör som används, strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa och pålitliga lösningar som möter våra kunders specifika behov och bidrar till att effektivisera deras verksamhet.